Usta oyuncu Halil Ergün, hikayesini Mahsun Kırmızıgül’ün kaleme aldığı "Güzel Aşklar Diyarı" dizisinde başrol ile ekranlara geri dönüyor. 

H A L I L P A S T A
Halil Ergün, pastasını dizi ekibiyle üfledi...

Halen Kapadokya’da bulunan Halil Ergün’ün 8 Eylül, 77. doğum günü. 
Oyuncu arkadaşları ve set çalışanları, Halil Ergün’e doğum günü sürprizi yaptılar ve usta oyuncunun doğum gününü hep birlikte kutladılar. 
Kapadokya’da çekimleri devam eden, geçtiğimiz günlerde de ilk fragmanı yayınlanan diziyi tüm Türkiye heyecanla bekliyor. 

KİMLER VAR?

H A L I L P A S T A222İşte kadrodaki diğer oyuncular...

Dizinin oyuncu kadrosu, alanında başarılı birçok ismi bir araya getiriyor. Halil Ergün’ün yanı sıra; Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık ve Işıltısu Alyanak gibi ünlü isimler, dizinin güçlü kadrosunu oluşturuyor. 
Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin müzikleri ise ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül’e ait. 

UMUT VERİYOR

Dizinin tanıtım fragmanı, izleyicilere dizi hakkında ipuçları verirken, "Güzel Aşklar Diyarı"nın zengin bir hikaye ve etkileyici bir yapım sunacağına dair umut veriyor. 
Halil Ergün’ün doğum gününde dizinin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ve diğer oyuncular da hazır bulundu.