Ekran Haber'den Ozan Barış Erim'in özel haberine göre, olay İstanbul Maltepe’de meydana geldi. Erkan M., 2022 yılında boşandığı eski eşi Beste Ayşegül Yeşilyurt ve erkek arkadaşı Emrah Ç. ile Esenkent mahallesinde bir evde buluştu. Erkan M., birlikte alkol aldıkları sırada Yeşilyurt’a barışmak istediğini söyledi. Yeşilyurt ise erkek arkadaşı olduğunu belirterek, Erkan M.’nin isteğini reddetti. Bunun üzerine öfkelenen eski koca, tartışmaya başladığı Yeşilyurt’u boğazından bıçakladı. 7 yaşında bir kızı olduğu öğrenilen kadın, olay yerinde can verdi.

Ölüme randevu - Son Dakika Haberleri İnternet

ÖLÜME RANDEVU VERDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 9 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Erkan M.’yi gözaltına aldı. Cinayete kurban giden kadının erkek arkadaşı Emrah Ç., olay ile ilgili ifadesinde, “Erkan M. beni arayıp evde tartıştıklarını söyledi. Ben de adrese gittim, bir süre alkol aldık, aralarında tartışma çıktı” dediği öğrenildi.

“KIZIMA SÜREKLİ ŞİDDET UYGULADI”

Yeşilyurt’un annesi, eski kocasının kızına sürekli şiddet uyguladığını belirterek, “Kızım 2017 yılında Erkan M. ile evlendi. Bir çocukları oldu ama aralarında şiddetli geçimsizlik vardı. Sürekli alkol, dayak, hakaret… 1 yıl oldu boşanalı ama aynı şeyler devam etti. Kızımla barışmaya çalıştı. Bu arada kızımın başka bir erkek arkadaşı oldu. Erkan M.’nin barışmak istediğini duyunca o da kızıma zarar verdi” dedi.

Bir 1 kişi ve sarı saç görseli olabilir

“HANGİSİ YAPTIYSA CEZASINI ÇEKSİN”

Cinayet günü evde kızının erkek arkadaşı Emrah Ç.’nin de bulunduğuna dikkat çeken acılı anne, “Erkan M. dün gece kızımı bile isteye evine götürdü. Emrah Ç.’yi de yanına çağırdı ve kızımı bile isteye ikisi öldürdüler. İkisinden de şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını istiyorum suçluların araştırılmasını istiyorum. Bana yardım edin kızımın katillerini bulun. Hangisi yaptıysa cezasını çekmesini istiyorum. Benim biricik kızım toprak oldu. Ben kızımın çocuğuna ne cevap vereceğim?” ifadelerini kullandı.