Güney Kore’de doğan K-POP müziği, dünya genelinde hızla popülerliğini artırmaya devam ediyor. Gençlerin buluşmak için sabırsızlandığı K-POP idolleri, festival ve turne kapsamında Türkiye’ye gelmeye devam ediyor. 2017 yılında Happy Face Entertainment bünyesinde çıkış yapan ve K-POP ile rock müziği harmanlayarak farklı bir tarz yakalayan kız grubu Dreamcatcher, bu akşam Life Park'ta hayranları "Insomnia"larla buluşacak. Grup konser öncesi bir röportaj yaparak Türkiye hakkındaki düşünlerini açıkladı.

Kpopp

Dreamcatcher grubu

TÜRK YEMEKLERİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORLAR

Grup, Türk yemekleri ve Türkiye hakkındaki düşünceleri hakkında şu ifadeleri kullandı: "İstanbul'a dair çok şey duyduk ama bu ilk ziyaretimiz olduğu için Topkapı Sarayı ve Dolmabahçe'yi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Konserden sonra fırsat bulursak bu güzel şehri gezeceğiz. Henüz çok fazla Türk yemeği deneme şansımız olmadı ama özellikle kebap hakkında çok güzel şeyler duyduk. Buradayken Türk yemeklerini tatmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Baklava yedik ve konserden önce kesinlikle daha fazla yiyeceğiz, böylece bol enerjiyle performans sergileyebiliriz."

ATATÜRK SEVGİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Oda TV'ye özel röportaj veren grup: "Çıkışımızdan bu yana dünyanın dört bir yanından hayranlarla tanışma fırsatı bulduk ama Türkiye'de ilk kez sahneye çıkmak bizim için inanılmaz bir onur. Türkiye tarihte çok önemli bir yere sahip ve bu ülkenin kültüründen ve başarılarından derin bir ilham aldık. Türkiye'nin kurucusu Atatürk, vizyonu ve liderliğiyle büyük saygı duyduğumuz bir isim. Ayrıca herkes gibi bizde Paris Olimpiyatları'nda Yusuf Dikeç'ten etkilendik. Türkiye sevdiğimiz bir ülke ve burada olduğumuz için çok heyecanlıyız" dedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu