Müge Anlı Mehmet Yörük cinayetinde şoke eden itiraf geldi. Osmaniye'de hayatını kaybeden Mehmet Yörük'ün ölümüyle ilgili çarpıcı gelişmeler yaşandı.

MEHMET YÖRÜK OLAYI NE?

Mehmet Yörük'ün oğlu, babasının ölümünden annesi Sebile Hanım ve annesinin sevgilisi olduğu iddia edilen Mustafa'yı sorumlu tutarak Müge Anlı'ya başvurdu. Programda, Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümüyle ilgili ilk itiraf Sebile Hanım'dan geldi. Sebile Hanım, Mustafa'nın kendisini özel fotoğraflarıyla tehdit ettiğini açıkladı. Bu açıklama, olayın çözülmesi yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Müge Anlı Mehmet Yörük cinayetinde itiraf geldi! Mehmet Yörün'ün eşi, "Mustafa benimle evlenebilmek için içirdiği su ile kocamı öldürdü. Kocam Mustafa'nın getirdiği suyu içtikten sonra fenalaştı ve öldü" dedi. Sebile, " Sonra su şişesini çöpe attı bana 'artık önümüzdeki tüm engeller kalktı' dedi. Ben de 'ben seninle evlenmem Mustafa ben kocamı seviyorum' dedim" diyerek cinayeti anlatmaya devam etti. 

YAYIN İHBAR KABUL EDİLDİ

Müge Anlı canlı yayınında yapılan cinayet itirafı sonrası yayın ihbar olarak kabul edildi ve İstanbul Asayiş Müdürlüğü ekipleri stüdyoya geldi. 

Ayrıntılar geliyor...

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu