Türkiye'nin ilk özel televizyonlarından biri olan Atv'den ayrılık haberi geldi. 

AYRILIĞI PAYLAŞTI

Neredeyse kurulduğundan beri kanalda çalışan ve çeyrek asırdır birçok olaya şahit olan deneyimli kameraman Hakan Gülte, sosyal medya hesabından ayrılığı açıkladı. 

Gülte paylaşımında, kendisine "Atv'nin hafızası" denildiğine dikkati çekerek, hayatının yarısından fazlasının bu kurumda geçtiğini aktardı. 

"BURADA EVLENDİM, BURADA ÇOCUK SAHİBİ OLDUM"

Instagram hesabındaki paylaşımına, vefat eden Kazım Koyuncu'nun "İşte gidiyorum (Hoşçakal)" şarkısını ve Atv logoso önünde çekildiği bir fotoğraflı ekleyen Gülte, şu yazıyla veda etti:

"27 yıldan beri emek verdiğim, çalışanı olmaktan onur duyduğum Atv Haber Merkezinden kendi isteğimle ayrıldım. Dile kolay ama hayatımın yarısından fazlası bu kurumda geçti. Burada evlendim, burada çocuk sahibi oldum, burada büyüdüm ve tecrübe kazandım. Tüm dünyadaki savaşlar, depremler, doğal afetler, uluslararası organizasyonlar ve 50 den fazla ülke...Atv markasını her yerde başarıyla temsil ettim. Sevgili Genel Yayın Yönetmenimizin söylediği gibi 'Atv’nin hafızası' oldum. Ayrılıyorum ama kalbimin bir tarafı hep burada kalacak.”

HAKAN GÜLTE KİMDİR?

Hakan Gülte, Mimar Sinan Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon Bölümü'nü okudu. Meslek hayatına erken başlayan Gülte, yaklaşık 27 yıl boyunca Atv’de görev aldı.

Hakan Gülte’nin kariyerine nerede devam edeceği ise henüz bilinmiyor.