Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde flaş gelişmeler yaşandı. Son dönemlerde reytingleri düşüşe geçen dizinin kurgu editörü yeni bölümde olacakları ifşaladı. 

SON BÖLÜMDE HEYECAN DORUKTA 

Seyran’ın Sinan tarafından zehirlenerek intihar girişiminde bulunduğu bu bölümde, Ferit, Diyar’la evlenmeden Seyran’ı kurtarmak için harekete geçti. Ancak Ferit, Seyran’ı bulmakta zorlandı ve bu durum izleyicilerin merakını artırdı. 

Hali̇s Korhan

HALİS KORHAN GERİ DÖNÜYOR 

Dizinin kurgu editörü Yalı Çapkını'nda önümüzdeki hafta yaşanacakları ifşa etti. Gelen büyük bir ipucu ise diziye uzun bir aradan sonra dönecek olan Çetin Tekindor’un Halis Ağa karakteriyle ilgili. Dizide Çetin Tekindor’un hayat verdiği Halis Ağa karakterinin yeni sezonun ilk bölümünde yer almaması izleyicileri meraklandırmıştı. Halis Ağa'nın Yalı Çapkını'na döneceği tarih belli oldu. Kurgu editörü Emrullah Hekim, Halis Ağa’nın gelecek hafta ekranlarda olacağını duyurdu. Bu haber, dizinin hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. İzleyiciler, Halis Ağa'nın dönüşüyle birlikte dizide neler olacağını merakla bekliyor. 

Ekran Goruntusu 2024 10 23 114446 4Wjx

Editör: Yağmur Güzel