Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gürsoy ve daha pek çok başarılı ismin yer aldığı Bahar dizisinde ayrılık yaşandı. Show TV ekranlarında yayınlanan diziye ikinci sezonda Büşra Pekin de dahil olmuştu. Seyirci tarafından bir türlü benimsenemeyen oyuncu, diziden ayrıldı.  

Bahar 9 Bolum

BEKLENMEYEN AYRILIK

Her hafta salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen diziye ünlü oyuncu başhekim Süreyya Biçer karakteriyle girmişti. Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Büşra Pekin'in karakteri seyirci tarafından sevilmemişti. Birsen Altuntaş'ın aktardığı kulis bilgisine göre Başhekim Süreyya diziye önümüzdeki hafta veda edecek. Erken vedasının nedenin ise karakterin hikâyesinin planlandığı gibi ilerleyememesi olarak söyleniyor. Yapımdan ve ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi. 

Bahar 10Bolum

BAHAR DİZİSİ KONUSU

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye yepyeni umutlar aşılayacak.

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Evgar (Bahar Özden Yavuzoğlu)
Buğra Gülsoy (Evren Yalkın)
Mehmet Yılmaz Ak (Timur Yavuzoğlu)
Hatice Aslan (Nevra Yavuzoğlu)
Ecem Özkaya (Rengin Çevik)
Nil Sude Albayrak (Seren Tekin)
Elit Andaç Çam (Çağla Sert)
Füsun Demirel (Gülçiçek Özden)
Ege Erkal (Doruk)
Devrim Kabacaoğlu (Uğur)
Sena Kalıp (Parla Çevik)
Büşra Pekin (Süreyya Biçer)
Hasan Şahintürk (Reha)

Editör: Yağmur Güzel