MÜGE ANLI KAAN ÇAM OLAYI NEDİR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz hafta bir aile, 15 yaşındaki oğulları Kaan Çam'ı aramak için geldi. Acılı aile, Müslüm Gürses hayranı olan Kaan'ın saçlarının önünden kesip bıyık yaptığını da söyledi. 15 yaşındaki gencin İstanbul'da semt semt gezerken birçok esnafa Farah Zeynep Abdullah'ın kız arkadaşı olduğunu ve ona acil ulaşması gerektiğini söylediği öğrenildi. Peki, Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam kimdir, bulundu mu?

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'I ARAYAN KAAN ÇAM NEREDE?

Tayfun ve Gamze çifti, 21 Nisan Pazar günü Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesinden kaybolan oğulları Kaan'ı bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Arabesk müzik tutkunu olduğu bilinen Kaan'ın İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gittiği ve burada kaybolduğu belirtildi. Kaan'ın Müslüm Gürses hayranı olduğunu söyleyen aile, saçlarının önünden kesip bıyık yaptığını da söyledi.

8 gündür kayıp olan Kaan'a ulaşmak için Müge Anlı imkanlarını seferber etti. Edinilen bilgilere göre, Bursa'dan kaçan 15 yaşındaki Kaan Çam'ın sevgilisini aramak için İstanbul'a geldiği öğrenildi. İstanbul'da semt semt gezerken birçok esnafa Farah Zeynep Abdullah'ın kız arkadaşı olduğunu ve ona acil ulaşması gerektiğini söylediği belirtildi.

Müge Anlı Kaan Çam 1

Tanıklar, Kaan'ın sevgilisini aradığını ve onun nerede oturduğunu sorduğunu söyledi. Tanıkların Kaan'ın sevgilisinin kim olduğunu sormaları üzerine Kaan, elinde resmi olmadığını belirtti ve internet üzerinden Farah Zeynep Abdullah'ın resmini göstererek onun sevgilisi olduğunu söyledi.

KAAN ÇAM BULUNDU MU, SON DURUM NE?

Kaan Çam, Farah Zeynep Abdullah'ı sevgilisi sandığı ve onu aradığı belirtildi. Yayına gelen bir telefon ile bu iddialar kuvvetlendi. Bir görgü tanığı, kayıp olduğu düşünülen Kaan'ı Nişantaşı ve Beşiktaş bölgelerinde bir bankta otururken gördüğünü ve Kaan'ın Farah Zeynep Abdullah'ı, sevgilisi olduğunu düşündüğünü belirtti. Bu durum karşısında görgü tanıkları, Kaan'ın aklının yerinde olmadığını düşünerek oradan ayrıldılar. Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde dolaşarak Farah Zeynep Abdullah'ı arayan gencin bulunduğunu Müge Anlı duyurdu. 30 Nisan Salı gününde yayınlanan bölümünde Kaan Çam'ın bulunduğu haberi herkesi sevindirdi. Canlı yayında Farah Zeynep Abdullah'a seslenen Müge Anlı, "Sanırım Farah'ın oynadığı Bergen filminden etkilenmiş. Çok dikkatli ol" uyarısında bulundu. 

Editör: Nurseli Fırat