Kaya Çilingiroğlu ile ev sahibi arasında başlayan kira tartışması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 10 bin lira kira ödediği milyonluk evin kentsel dönüşüme girecek olması nedeniyle ev sahibi tarafından evi boşaltması istenen Çilingiroğlu, çıkmak için 2 milyon TL talep etti. Bu beklenmedik çıkış, kamuoyunda tartışmalara yol açarken, gazeteci Fatih Altaylı da duruma kayıtsız kalmadı.

ALTAYLI'DAN SERT SÖZLER

Fatih Altaylı, YouTube kanalında konuyu gündeme getirerek Kaya Çilingiroğlu'nu eleştiren sert açıklamalarda bulundu. Altaylı’nın sözleri sonrası, Çilingiroğlu da X  hesabından yaptığı paylaşımlarla Altaylı’ya sert tepki gösterdi. İkili arasında yaşanan bu karşılıklı atışma, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve olay kısa sürede gündem oldu.

Kaya Çilingiroğlu komşuları kızdırdı: Ne koparırım derdinde! Kaya Çilingiroğlu komşuları kızdırdı: Ne koparırım derdinde!

ÇİLİNGİROĞLU ALTAYLI'YA ÇIKIŞTI

Çilingiroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeyi kullandı; "Fatih Altaylı izlenme oranını artırmak adına magazin gazeteciliğine başlamış ; karşı tarafa sormadan yayın yapıyor 👹👹👹Fatih korkma kendim geleceğim istediğin yere ve belgelerle!!!"
 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu