Kaya Çilingiroğlu, 10 bin TL kira ödediği konuttan çıkmak için ev sahibinden 2 milyon TL istediği iddia edildi. Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile ev sahibi arasındaki sorun, komşuları da gerdi... Komşularından biri olan Erdal Ceyhan, Kaya Çilingiroğlu için "Ne koparırım derdinde!" dedi... İşte video ile o detaylar...

KAYA ÇİLİNGİROĞLU MAĞDUR MU, FIRSATÇI MI?

Kaya Çilingiroğlu, kiracı olarak oturduğu binanın ev sahiplerinin aldığı 'Bina güçlendirme' kararına iki komşusu ile direniyor... İddiaya göre spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, kirası 10 bin TL olan evden daha yüksek kira bedeli olan başka bir eve taşınmak istemiyor ve işi yokuşa sürmek için ev sahibinden 2 milyon TL istiyor... Güçlendirme yapılması için tahliye edilmesi gereken binada elektrik ve suyun kesilerek mağdur edildiğini söyleyen Çilingiroğlu, komşularını kızdırmış durumda...

KAYA ÇİLİNGİROĞLU EKOL TV'YE KONUŞTU: "BİR SABAH BAKTIK Kİ..."

EKOL TV'den Şeyma Kan'ın mikrofon uzatttı ve Selçuk Sınmaz'ın görüntülediği haberde konuşan Kaya Çilingiroğlu, "Bir sabah baktık asansör yok! Hidrofor çalışmıyor, suyu kesmişler falan. 'Bina güçlendirme' kararı almışlar ama binada oturanlar var" dedi.

KOMŞULAR KIZGIN: "BİZİ MAĞDUR ETTİLER"

Çilingiroğlu'nun bu iddiasına komşusu Erdal Ceyhan ise "Öyle bir şey yok! Kaya Çilingiroğlu'nun evinde elektrik ve su var; biz ortak alanların suyunu kestik. Onlarla hiç bir alakası yok! Bina 1995 yılında yapıldı, bu tarihten sonra Deprem Yönetmeliği 6-7 kez değişti. 6 Şubat depreminden sonra buradaki arkadaşlarımızın hepsi, 17 konutun tamamı onayladı, her yerden olur alındı ve bina güçlendirme yapma kararı alındı" diyerek cevap verdi. 

"TEK AMAÇ, NE KOPARIRIZ"

Komşu Erdal Ceyhan, evlerini tahliye etmeyerek güçlendirmeyi geciktiren Çilingiroğlu ve iki komşu için şunları söyledi: "Burada oturan 9 mülk sahibi konutunu boşalttı, 6 kiracı çıktı ve şimdi 3 kiracı direnmekte. Alınan ruhsatlar ve izinlerin hepsi bu arkadaşlara gönderildi. Raporları gördükleri halde çıkmıyorlar. Brada tek gaye, 'Bu insanlardan ne koparırız?!..' Ama bu insanların mağduriyetini düşündükleri yok."

Kaya Çilingiroğlu Fatih Altaylı'ya meydan okudu Kaya Çilingiroğlu Fatih Altaylı'ya meydan okudu

KAYA ÇİNGİROĞLU VE KOMŞULAR KARŞI KARŞIYA!.. VİDEO

EKOL TV'nin Çilingiroğlu ve komşusuyla konuştuğu o haberin videosu şöyle...

EKRANHABER.COM
Editör: Haber Merkezi