Narin Güran'ı arama çalışmaları 13. gününe girdi. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca S.G.’nin sorgusu üç gündür devam ediyor. Son dakika gelişmesi olarak, S.G.'nin sorgusunun özel bir ekip tarafından titizlikle yürütüldüğü ve zırhlı araçlarla Diyarbakır Adliyesi'ne getirildiği bildirildi. Narin'in bulunmasına yönelik çalışmalar ise sürüyor.

S-21

(Narin'in amcası adliyeye sevk edildi)

AMCA ZIRHLI ARAÇLARLA ADLİYEYE GETİRİLDİ 

Ekol TV muhabiri Burak Emek'in aktardığı son bilgilere göre, Narin'in gözaltına alınan amcası S.G'nin emniyetteki işlemleri sona erdi. S.G., adliyeye zırhlı araçlarla getirildi. Küçük kızı arama çalışmalarının ise 13.'ncü günde devam ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı. 

ÇOK SAYIDA ASKER SEVK EDİLDİ

Köyde de bugün ciddi bir aramanın daha yapılacağı, bu nedenle köyde çok sıkı bir güvenlik tedbiri ve köye çok sayıda askerin sevk edildiği belirtiliyor. Komandolar, Tavşantepe Mahallesi’ne komşu kırsal Sarıdallı Mahallesi mevkiinde arazide arama çalışması gerçekleştirdi. Komandolar arazide ve mısır tarlalarında yaptıkları çalışmalarda buldukları elbise ve bez parçalarını delil olarak alıp, incelenmek üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Arama çalışmaları sürüyor.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu