Bursa'nın Osmangazi ilçesi Ulu Mahallesi Celal Bayar Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yaya geçidinde yürüyen bir kişiye çarptı. Kazanın detayları ve olay yerinden görüntüler vatandaşların ihbarı üzerine kaydedildi.

Bursa Otomobil Yayaya Carpti 29052024 Iha2

YAYA AĞIR YARALANDI

Kazanın, M.Y. yönetimindeki 35 DC 7904 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu gerçekleştiği öğrenildi. Otomobil, o sırada yolun karşısına geçmeye çalışan Serhat B.'ye (33) çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan Serhat B., ağır yaralandı. Olay yerine hızla gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti.

Bursa Otomobil Yayaya Carpti 29052024 Iha3

EŞİNDEN SÜRÜCÜYE TEPKİ

Kazanın ardından, Serhat B.'nin eşi, kazadan hemen sonra otomobil sürücüsüne tepki gösterdi. Sürücüye, çevredeki vatandaşlar da tepki gösterdi.

Bursa Otomobil Yayaya Carpti 29052024 Iha4

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin kontrolden çıkarak yaya çarptığı ve ardından yaşananlar net bir şekilde görülüyor.

Bursa Otomobil Yayaya Carpti 29052024 Iha6

POLİS TAHKİKAT BAŞLATTI

Olayla ilgili polis ekipleri tahkikat başlattı. Kazanın nedeni ve sürücünün kontrolü nasıl kaybettiği konusunda detaylı inceleme yapılacağı belirtildi.