E-okul kapandı mı? Son notlar ne zaman girilecek? gibi sorular öğrenciler ve veliler tarafından merak edilenler arasında yerini aldı. Öğrenciler 22 Ocak’tan itibaren yarıyıl tatiline girecek ve tatil 2 Şubat 2024 Cuma günü sona erecek.

E Okul Vbs Kapatıldı Mı Kapatılacak Mı Çöktü Mü 2

İkinci dönem dersleri ise 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak. Okulların kapanmasına, on beş tatile kısa bir süre kala, öğrenciler ve veliler e-okul not girişinin ne zaman kapanacağını merak ediyor. İşte detaylar...

E Okul Vbs Kapatıldı Mı Kapatılacak Mı Çöktü Mü 6

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) Nedir?

E-Okul VBS sistemi, öğrenci, veli ve öğretmenler arasında etkileşim ve bilgi paylaşımını sağlayan önemli bir platformdur. E-okul VBS sistemi üzerinden, öğrenci ve veliler, öğrencilerin yazılı ve sözlü sınavlardan aldığı notları, devamsızlık bilgileri görüntüleyebilmektedir. E-Okul sistemi üzerinden öğrenci ve veliler, öğrencinin genel başarı durumu hakkında bilgi sahibi olabilir ve gerekirse öğrencinin performansını değerlendirebilirler. 

E Okul Vbs Kapatıldı Mı Kapatılacak Mı Çöktü Mü 4

E-Okul Kapanacak Mı? Ne Zaman Kapanıyor?

E-okul VBS kapandı mı? Eğitim ve öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor ve öğrenci ve veliler, e-Okul VBS sistemi üzerinden dönem sonu notlarına ulaşmaya çalışıyor. Önceden notların girilmesi ile dönem sonlarında karne verilmeye yakın sistem kapatılmaktaydı.

ogrenci_karnesi_karne_gunu_4

E-Okul not girişi, eski uygulamalardan farklı olarak artık kapanmıyor. Sistem, karne gününe kadar öğrencilere ve velilere açıktır. Bu sayede, öğrenciler karne gününe kadar notlarını ve sınav sonuçlarını E-okul VBS üzerinden takip edebilecektir.

Karne_günü_2

2024 E-Okul Çöktü Mü?

E-okul VBS çöktü mü, niye giriş yapılmıyor? 14 Ocak'ta e-Okul VBS'ye giriş yapmaya çalışan birçok kullanıcı hata mesajlarıyla karşılaştı ve bu durumun sebebini merak ediyor. E-okul çöktü mü? E-okul kapatıldı mı? E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrenci ve ailelere çeşitli bilgiler sunan bir platform olarak dönem sonlarında oldukça yoğunlaşmaktadır.

E Okul Vbs Kapatıldı Mı Kapatılacak Mı Çöktü Mü 5

E-okulda yaşanan giriş problemi ile kullanıcılar, not girişi sürecinin devam ettiği bir dönemde e-Okul'un neden kapalı olduğu ve ne zaman çözüleceğini merak ediyor. E-okul Veli Bİlgilendirme Sistemi'nin yoğunluktan dolayı giriş hataları alındığı tahmin ediliyor. Ancak sorunun ne zaman çözüleceği konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmamaktadır.
 

Editör: Nurseli Fırat