Seyhan Soylu, maymun çiçeği virüsüne yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamasında, "Maymun çiçeği hastalığına yakalandım. Korkuyor muyum? Hayır, çünkü ölümden korkmam. Mezarlıklara girişte Allah’ın bize lütfu yazar: 'Her canlı ölümü tadacaktır,'" ifadelerini kullandı.

Sisi

INSTAGRAM HESABINDAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu şu ifadeleri kullandı: 

"MAYMUN ÇİÇEĞİ hastalığına yakalandım. Korkuyor muyum? Hayır. Çünkü ölümden korkmam.

Mezarlıklara girişte ALLAH’ın bize lütfu yazar.  Her canlı ölümü tadacaktır. " Hatırlarsanız ilk korona çıktığında, herkes korkarken ben hastanelerde koronadan entübe olanları, evlerinde karantina da olanlara erzak ve ilaç ziyaretleri yapardım. 3 kez bilinçli olarak koronaya yakalandım. Çoluğum çocuğum olmadığı için bu tip toplumsal hastalık veya aşı tarzında durumlarda deney olarak DENEK yani insana bu şekilde tanımlanıyor. Bilmeyenlere biz KOBAY diyelim.

ORGAN BAĞIŞI YAPTIM

Yaşarken zaten organlarımı DÖNÖR olarak bağışladım. Nu dünyada insanlık için hayallerimiz istediğimiz yönde hizmet olarak coğrafya, şartlardan dolayı tam gerçekleşemedi. Yine de ben yılmam. Sağ kalırsak mücadeleye devam. Ölürsek de DÖNÖR olarak zaten gerekli yerlere organ bağışlarımızı yaptık.

Ölüm ALLAH’ın emri.

Şimdi bunları bırakalım da.

İNSANLIĞA faydamız olsun."

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu