Bu sezon Real Madrid'de istediği süreyi alamayan Arda Güler'in artık canına tak etti. Ancelotti'nin kendisini yedek bırakmasından şikayetçi olan Arda Güler, Real Madrid'den ayrılma kararı aldı. Güler'in ayrılık kararı sonrası Süper Lig devi atağa geçti. 

Arda Güler1

 FENERBAHÇE'DEN REAL MADRİD'E

Vitor Pereira döneminde ilk kez A takımda şans bulan Arda Güler'in Jorge Jesus'la daha fazla forma şansı bulması bekleniyordu. Portekizli teknik adam milli yıldızı sonradan oyuna aldığı maçlarda Arda'dan büyük katkı aldı. Real Madrid ve Barcelona'nın da aralarında bulunduğu birçok Avrupa devi transfer yarışına girse de Real Madrid, 20 milyon euro bedelle milli yıldızı kadrosuna katmıştı. 

Arda Guler12

ARDA GÜLER'İN CANINA TAK ETTİ 

 Arda Güler yine beklediği şansları bulamadı. Bu sezon sadece 3 maça ilk 11'de başlayan ve toplamda oynadığı 10 maçta 291 dakika süre bulan Arda Güler, Ancelotti'nin kendisini yedek bırakmasındna şikayetçi. İspanyol basını, Arda Güler'in bu durumdan bıktığını ve transfer döneminde seçenekleri değerlendireceğini iddia etti.

arda güler

FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ 

İspanyol basınında son dönemde birçok farklı kaynakta, Arda Güler’in yeteri kadar forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu ve bu durumun değişmemesi halinde ocak ayında Real Madrid’den ayrılmayı planladığı haberleri yapılıyor. İspanyol devinin başkanı Florentino Perez, Milli yıldızımıza çok güvendiği için satmayı düşünmüyor. Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe, ara transfer döneminde Arda’nın kiralanıp kiralanmayacağını öğrenmek için araştırmalara başlayacak.

Arda Guler13

ALİ KOÇ BİZZAT GÖRÜŞECEK

Sportif direktör Mario Branco’nun kısa süre içinde Eflatun-Beyazlılar ile bu konu için temas kuracağı öne sürüldü. Eğer Real Madrid, sezonun ikinci yarısında 19 yaşındaki oyuncunun kiralanmasına yeşil ışık yakarsa, muhtemelen ilk hamle Fenerbahçe’den gelecek. Başkan Ali Koç’un, kendilerini seçmesi için Arda Güler ile bizzat görüşebileceği iddia edildi.

Editör: Yağmur Güzel