Yeniçağ Gazetesi'nin internet sitesinde sular durulmuyor. Sitenin Genel Yayın Yönetmenliği görevine atanan Hayri Köklü'nün internet sitelerinin bulunduğu katta sarfettiği o sözler, yeni istifalar getirdi... İşte medya haberlerinin doğru ve güvenilir adresi ekranhaber.com farkıyla yenicaggazetesi.com.tr'de yaşanan son olaylar!.. 

YENİÇAĞ'DA NELER OLUYOR? 

Yeniçağ Gazetesi'nin eski, sitesinin yeni Genel Yayın Yönetmeni Hayri Köklü geldiğinden bugüne siteye emek veren gazeteciler birer birer istifa ederek ayrılıyor. İlk olarak Haber Müdürü Fatih Ergin'e yönelik olumsuz tavrı ve sözleri, başarılı gazeteci ve Sözcü TV Yorumcusu Fatih Ergin'in kurum ile yolları ayırmasına sebep olmuştu. Ergin'in ardından Spor Servisi Müdürü Gürel Yurttaş, Koordinatörü Sami Gürel ile Editör Volkan Alikar ve Mirza Şeker istifa etmek zorunda kalmıştı. Gelişmeleri EKRAN HABER bu haberlerle duyurmuştu... 

Yeniçağ'da yaprak dökümü! Yeniçağ'da yaprak dökümü!

YENİÇAĞ'DA YENİ İSTİFALARI BAŞLATAN 'MEYDAN OKUMA'

Gazetenin haber sitesinin bulunduğu birinci kattaki internet yazı işleri servisinde adeta meydan okuyan Genel Yayın Yönetmeni Hayri Köklü'nün çalışanlara "Herkesi kovacağım, bana beş (5) kişi yeter" diye bağırması, iki müdürün istifasına neden oldu. 

YENİÇAĞ'DA KİMLER İSTİFA ETTİ? DEVAMI GELECEK Mİ?

 EKRAN HABER'in edindiği bilgilere göre yazı işleri servisinde çalışanlara uygulanan sistematik mobing sonuç verdi ve yenicaggazetesi.com.tr Yazı İşleri Müdürü Erdem Avşar ile Haber Müdürü Merve Kızılalp, istifa etti. Öte yandan bir çok çalışanın da işten ayrılmak için yeni iş aradığı, diğer medya kuruluşlarına CV gönderdiği de gelen bilgiler arasında.

'TEK BAŞINA' ÇIKARABİLECEK Mİ?

Hayri Köklü'nün yazı işleri katında "Bana beş kişi yeter" diye bağırması üzerine gelen istifalar ve çalışanların yeni iş araması, medya kulislerinde 'Herkes istifa ederse, site yayınını 'tek başına' yapabilecek mi?' şeklinde yorumlandı.

Yeniçağ'da Hayri Köklü ve Emin Demirel geri dönüyor! Yeniçağ'da Hayri Köklü ve Emin Demirel geri dönüyor!

EKRANHABER.COM

Editör: Haber Merkezi