Demet Akbağ, Özge Özpirinçci gibi usta isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu'nda bu hafta Filiz ve Karsu sinir krizi geçiriyor. Sandık Kokusu 10. bölümde neler oldu? Sandık Kokusu 11. bölüm ne zaman? Sandık Kokusu 11. bölüm fragman izle. Sandık Kokusu 10. bölüm özeti ve detayları haberimizde...

SANDIK KOKUSU 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sandık Kokusu'nun 10. Bölümünde; Filiz, Karsu ve Türkan'ı peşine takıp yeni komşularını ziyarete gitti. Yeni komşunun Reha olduğunu öğrenince Filiz ve Karsu sinir krizi geçirdi. Reha ve Hande'nin davranışlarınakarşı öfkelenen Filiz, Karsu ve  Türkan oradan ayrıldı.

SANDIK KOKUSU 10. BÖLÜM ÖZETİ

Atilla Ozan’ın ölmesine neden olduğu için deliye dönmüş bir haldedir ve ne yapacağını bilemez. Diğer yandan Ozan’ın bir anda ortadan kaybolmasını fark eden Karsu, Ozan’ı arayışa geçer. Irmak, Atilla’nın Karsu ile yakın olduğunu görünce ondan yardım ister. Atilla karışmak istemese de verdiği bir tavsiye acaba Irmak’a neler yaptıracaktır?

SANDIK KOKUSU 10. BÖLÜM: CENNET SİTESİNDE SEVGİLİLER GÜNÜ

Reha Cennet Sitesi’nde bir ev tutar, Hande’yi de yanına alarak Karsu, Filiz ve Türkan’ı çıldırtmayı başarır.  Bu ev işiyle birlikte Lale de siteye çokça gelip gitmeye başlar ve bu durum Atilla’nın kimliğinin açığa çıkmasında bir tehdit oluşturur. Sevgililer günü kutlamalarına hazırlanan Cennet Sitesi sakinlerini ise bir süpriz beklemektedir.

SANDIK KOKUSU 10. BÖLÜM: ATİLLA'YI YİYİP BİTİREN VİCDAN AZABI