Güneşi Beklerken, Can Kırıkları, Yüzleşme, Annemizi Saklarken ve son olarak Taş Kağıt Makas gibi pek çok başarılı projede yer alan Hande Doğandemir, bu kez talihsiz bir olayla gündeme geldi. Evinde ayağı kayarak düşen ünlü oyuncu, kaburga kemiğini kırdı. Hastaneye götürülen Doğandemir’in ilk tetkikleri yapıldı ve tedavisine başlandı. Bu olay, hayranlarını oldukça endişelendirdi.

"KABURGAMI KIRDIM"

'Yaren Leylek' filminin galasına katılan başarılı oyuncu Hande Doğandemir yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Yaren Leylek’in gerçek hikâyesini anlattık. Şahane rol arkadaşlarım vardı. Kaburgamı kırdım ama bu ekibi çok seviyorum. Galada olmak istedim. O yüzden fazla kalamayacağım. Umarım herkesin çok sevdiği bir film olur”

"BİRKAÇ GÜN DİNLENECEĞİM"

Bugün, sosyal medya hesabında dizi setinden bir pozuna yer veren ünlü oyuncu, paylaşımına şu notu düştü: "Tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkürler. Bir sete uğradım. Bugünlük bitirdim. Şimdi birkaç gün dinleniyor olacağım. En kısa sürede toparlarım bence. Akşam da 'Taş Kağıt Makas' yeni bölüm var. Görüşürüz."

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu