Kuşadası ilçesinde, bir erkekle tartışıyor gibi yapan genç kadın, karayoluna çıkarak seyir halindeki bir aracın önüne geçip kendisine çarpmış numarası yaptı. Çevredekiler kadının numarasını yutmayınca, kadın hareketsiz yattığı yerden kalkmak zorunda kaldı.

Aydin Kaza Numarasi Yapan Kadin 30052024 Iha2

SAHTE KAZA GİRİŞİMİ

Olay, Ege Mahallesi Aydın Bulvarı üzerinde yaşandı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, ayağında ayakkabı bile olmayan bir kadının bir erkekle yol kenarında tartıştığı görülüyor. Bir süre sonra kadın, dikkatlice karayoluna koşarak akan trafikte bir otomobile yaklaşarak kendisine çarpmış gibi yere attı ve yol kenarına yuvarlandı. Kadının bu hareketi üzerine, frene basarak duran otomobil sürücüsü şaşkın vaziyette kadını izledi.

Aydin Kaza Numarasi Yapan Kadin 30052024 Iha3

ÇEVREDEKİLERİN TEPKİSİ

Kadının sahte kaza numarasına kimse inanmayınca, kısa süre önce tartıştığı adam tarafından yattığı yerden kaldırıldı. Olayın cep telefonuyla kaydedilen görüntüleri sosyal medyada da yayıldı.

Aydin Kaza Numarasi Yapan Kadin 30052024 Iha4

TRAFİK GÜVENLİĞİ VE DİKKAT

Bu tür davranışların trafik güvenliğini ciddi şekilde tehlikeye attığına dikkat çeken uzmanlar, sürücülerin ve yayaların trafik kurallarına uyması gerektiğini vurguladı. Yetkililer, bu tür sahte kazaların yasal sonuçları olabileceğini belirterek vatandaşları uyardı.

Aydin Kaza Numarasi Yapan Kadin 30052024 Iha5

Aydin Kaza Numarasi Yapan Kadin 30052024 Iha6