Reha Muhtar merdivenlerden düştükten sonra yoğun bakıma kaldırılıp entübe edilmesinin ardından kaza anında yanında olan 15 yaşındaki oğlunun, anne Deniz Uğur’a teslim edilmediği ileri sürüldü. Reha Muhtar’ın eski eşi olan Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, çocuğun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

Uğur'un avukatı Feyza Altun Ekolhaber.com.tr'den Ceyda Bıyıklıoğlu'na konuştu.  Altun, "Deniz Hanım bugün bir basın açıklaması yapacak ve merak edilen her şeyi açıklayacak. Biz gerekli suç duyurusunu yaptı. Bugün mahkemeden çıkacak karar bekliyoruz. Hatta savcılık, Nilüfer, kızı ve Deniz Uğur'un oğlu Poyraz ifadeye çağırdı ama ortada yoklar" dedi. 

Gülben Ergen'den Deniz Uğur'a sert çıkış! "Yoğun bakımda entübe edilmişken..." Gülben Ergen'den Deniz Uğur'a sert çıkış! "Yoğun bakımda entübe edilmişken..."

NİLÜFER: "KİMSEYİ KAÇIRMADIK ÇOCUK ANNESİNE GİTMEK İSTEMİYOR"

Poyraz'ın annesine gitmek istemediğini söyleyen Nilüfer şu açıklamayı yaptı:

"Ayşe Nazlı'nın kardeşini kaçırmak gibi bir düşüncesi ve girişimi söz konusu dahi olamaz. İddialar asılsız ve yersizdir. Çocuk annesine gitmek istemediğini zaten defalarca belirtmiştir. Poyraz'ın velayeti de babasındadır. Bu noktada tek dileğimiz Reha Muhtar'ın sağlığına kavuşmasıdır."

Şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusu! Savcılık harekete geçti Şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusu! Savcılık harekete geçti

FEYZA ALTUN: "BU ÇOCUK KEDİ YAVRUSU DEĞİL"

Bunun üzerine Feyza Altun. "Öyle bir şey yok. Hukuki bir şey değil bu. 18 yaşının altındaki bir çocuğun gideceğim ya da gitmeyeceğim söyleminin bir önemi yoktur. Çocuk anneye verilir, annesini istemiyorsa babaya verilir orada da kalmak istemiyorsa devlet yurduna verilir. Öyle kedi yavrusu gibi çocukları kimse alıp götüremez. Şu memleketin 18 yaşın altındaki çocuklarla ilgili kuralları öğrenmesi lazım" dedi. 

Editör: Haber Merkezi