Gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, evinde geçirdiği bir kaza sonucu hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Durumu kritik olan Muhtar, entübe edilerek yoğun bakıma alındı. Bu olayın ardından, Muhtar’ın ikiz çocuklarının annesi ve eski eşi Deniz Uğur'un sosyal medyadaki paylaşımları dikkat çekti. Uğur, oğlu Poyraz’a ulaşamadığını belirterek, "Çocuğuma ulaşamıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu. Avukat Feyza Altun ise konuya dair yaptığı açıklamada, Reha Muhtar'ın oğlunun sanatçı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun evinde olduğunu iddia etti.

AVUKATLARDAN AÇIKLAMA

Muhtar'ın avukatı ise iddiayı yalanladı. Nilüfer, konuyla ilgili, "Ayşe Nazlı'nın tek yaptığı kardeşine destek olmak. Amacı ne kaçırmak ne de başka bir şey olabilir. Tek dileğimiz Reha Bey'in biran önce iyileşmesi" ifadesini kullandı.

Şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusu! Savcılık harekete geçti Şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusu! Savcılık harekete geçti

GÜLBEN ERGEN TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşananlar sosyal medyada da gündem oldu. Gülben Ergen de Deniz Uğur ve avukatına tepki gösterenlerden biriydi. Ergen bir paylaşımda bulunarak şunları söyledi: "Reha Muhtar rahat nefes alıp veremezken, yoğun bakımda entübe edilmişken, ağızdan soluk borusuna bir tüp yerleştirilmiş haldeyken ailevi hassas süreçlerle ilgili daha sessiz ve saygılı biçimde yaşama dönmesi mi beklense?"

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu