Ünlü YouTube kanalı 140journos'un 'Kedicik' belgeselinin yayınlanmasıyla birlikte Adnan Oktar ve Kedicikleri yeniden gündem oldu. Oktar'ın eski kediciklerinden olan Ceylan Özgül, bu konunu yeniden gündem olmasının ardından Beyaz TV'de bir programa konuk oldu. 2006 yılında örgüte girdikten yıllar sonra bir şekilde kaçmayı başaran ve örgütün yakalanmasında rol oynayan Özgül, programda birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

adnan oktar kedicik dansi 1

ÖRGÜT EVİNDEN NASIL KAÇTI?

Örgütten kaçmak için yine başka bir örgüte girdiği söyleyen Özgül; "Bu örgüt evinde de yine bilgisayarımda ve telefonumda takip programları var. Çok limitli bir haberleşme imkanım var. Bir şekilde babamın yeni mail adresini buldum. Ona 'Şu gün şu saatte gönderdim konumdaki evden çıkacağım. Orada olur musun?' diye mesaj gönderdim. O da hiç hayır demedi. Biraz maceralı oldu" dedi. 

kedicik-ceylan

NEDEN DANS ETTİKLERİNİ AÇIKLADI

Hiçbir yere tek gidemediklerini söyleyen Özgül kadınların Adnan Oktar'ın gözlerinin içine bakarak neden dans ettiklerini itiraf etti. Genç kadın "Onun istediği bir şey. Neyi neden yaptığını bilmiyoruz. Bizden istiyor, biz de orada kalmış insanlarız ve yapıyoruz" açıklamasını yaptı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu