Dünyaca ünlü model ve oyuncu Sasha Luss, tatil rotasını Türkiye’ye çevirdi. Kariyerinde Chanel, Dior ve Valentino gibi dev markaların defilelerinde boy gösteren Luss, sonbahar tatilini Bodrum’un eşsiz doğasında geçirdi. Ailesiyle birlikte vakit geçiren ünlü isim, tatilini Bodrum’un gözde tatil merkezlerinden biri olan Mandarin Oriental’de yaptı.

987899

DOĞAL GÜZELLİKLERE BAYILDI

Sasha Luss, Bodrum’da denizin ve doğanın güzelliklerinden oldukça etkilendiğini belirtti. Ünlü model, ailesiyle birlikte vakit geçirmenin kendisi için çok değerli olduğunu, bu özel anları Bodrum’da yaşamaktan büyük keyif aldığını söyledi. Özellikle plajda ve spa’da vakit geçirmeyi çok sevdiğini dile getiren Luss, bu nedenle tatilini uzattığını da ifade etti. 

Luss, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu tatili bu kadar özel kıldığınız için teşekkür ederim. Hayatta en sevdiğim çiftle, yani ailemle, vakit geçirmek ve onların yıldönümünü burada kutlamak çok keyifliydi,” sözlerine yer vererek Bodrum tatiline duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HEM MODADA HEM SİNEMADA PARLIYOR

Rusya'da henüz 14 yaşındayken moda dünyasında yükselen Sasha Luss, Chanel, Dior, Valentino, Balmain ve Moncler gibi pek çok markanın kampanyalarında yer aldı. Model kariyerine ek olarak, Luss oyunculukta da adından söz ettiriyor. 2017 yılında *Valerian and the City of a Thousand Planets* filminde Prenses Lihö-Minaa’yı canlandıran ünlü isim, 2019’da ise *Anna* filminde başrol oynayarak aksiyon dünyasında da kendine yer buldu.

Bu tatille, yoğun kariyerine kısa bir mola veren Luss, Bodrum’un huzurlu atmosferinde enerji topladı.

Editör: Haber Merkezi