Mardin’de çekimleri yapılan ve başrollerinde Sinem Ünsal ile Ozan Akbaba’nın yer aldığı ‘Uzak Şehir’ dizisi çekildiği mekanlar ve güçlü hikayesiyle iddialı bir şekilde ekrana gelmek için gün sayıyor.

“SAVAŞÇI VE CÜRETKÂR BİR KADIN”

Dizide ‘Alya Albora’ karakterine hayat verecek olan Sinem Ünsal, yeni karakterini “Cüretkâr bir kadın” olarak tanımlıyor. Ünsal, yeni rolü için şu ifadeleri kullanıyor: “Kanada’da ölen eşinin vasiyeti üzerine minicik oğluyla Mardin’e ilk kez gelen Alya’nın, adeta taşa çarpar gibi Albora ailesine çarpmasıyla başlayan mücadelesini izleyeceğiz. Alya, oğlu uğruna Albora ailesine karşı durmaya cüret edebilecek kadar sağlam, güçlü ve savaşçı bir kadın.”

Uzak Şehir 3

“KADINLARLA DERİN BAĞ KURACAK”

Alya karakterinin izleyiciyle özellikle de kadınlarla derin bir bağ kuracağını söyleyen Ünsal, “Anne olmasak bile, bir kadın olarak haklı bir yerden özdeşlik kurabileceğimiz, kendi yaşamlarımızın her anından alışık olduğumuz mücadelelerimizi bize Alya hatırlatacak” diyor.  

Uzak Şehir 4

DİZİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın yanı sıra Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık ve Mine Kılıç yer alıyor. ‘Uzak Şehir’ önümüzdeki günlerde Kanal D’de ekranlara merhaba diyecek.

Uzak Şehir 1

Editör: Rabia Çetin