Dünya’nın en çok kullanılan dizi, film ve belgesel platformu arasında olan Disney Plus, 17 Ekim 2024 itibarıyla abonelik ücretlerine zam yaptı.  Bugün yürürlüğe giren zam oranlarının ardından birçok Disney Plus aboneleri, isney Plus zam ne kadar oldu? Disney Plus abone ücretlerine zam mı geldi, zam ne zaman geldi? diye öğrenecek ne yapacaklarını düşünüyor.

DİSNEY PLUS ZAM NE KADAR GELDİ?

Türkiye’de milyonlarca abonesi olan, dizi, film ve belgesel platformu Disney Plus abonelik ücretlerine zam yaptı. Disney Plus Türkiye, aylık abonelik ücretine yüzde 30, yıllık abone ücretlerine ise yüzde 22 oranında zam yaptığını duyurdu. Buna göre Disney Plus aylık ve Disney Plus yıllık ücretleri şu şekilde güncellendi:

Aylık Üyelik: 164,99 TL (Eski fiyat: 134,99 TL)

Yıllık Üyelik: 1649 TL (Eski fiyat: 1349,90 TL)

Ekstra Üye: 134,99 TL

Disney Plus Turkiye Fiyatlarina

DİSNEY PLUS ZAM ABONE ÜCRETLERİNE NE ZAMAN GELDİ?

Disney Plus, Türkiye'de abonelik fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Platform, aylık ve yıllık üyelik ücretlerinde zam yapmasının ardından yeni fiyatlar 17 Ekim 2024 itibarıyla, yani bugün yürürlüğe girdi. Disney Plus, mevcut üyeler için fiyat değişikliklerinin 21 Kasım 2024'ten itibaren geçerli olacağını bildirdi. Disney Plus zam oranlarının yüksek olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekerken, yapılan yüksek artışın nedeni, içerik üretim maliyetleri ve enflasyon gibi ekonomik faktörlerin olduğu öngörülüyor.

Editör: Rahime Özbey