Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve Meltem Cumbul ile Halil Ergün gibi usta isimleri yıllar sonra ekranlara döndüren "Güzel Aşklar Diyarı" dizisi, ilk bölümleriyle büyük ilgi toplamıştı. Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan ve Ege Kökenli gibi popüler oyuncuların da yer aldığı dizi, tanıtımlarıyla dikkat çekmişti.

BEKLENEN BAŞARIYI GÖSTEREMEDİ

Dizinin yakaladığı başarılı ivme, kısa sürede değişikliklerle sekteye uğradı. Kapadokya’da çekilen dizinin yönetmeni Deniz Koloş, ekibe veda etti ve yerine Koray Kerimoğlu getirildi. Bunun yanı sıra senaryo ekibi de değişti, bu durum izleyicilerde şaşkınlık yarattı.

AYRILIK SİNYALİ GELDİ

Dizide Hakim Alaca karakterine hayat veren deneyimli oyuncu Halil Ergün'ün de projeden ayrılacağı ortaya çıktı. Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına verdiği röportajda Ergün, yaşanan senaryo değişikliklerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, “Başlangıçtaki hikaye farklıydı. Babam beni başkasıyla evlendirmişti, Selma (Güneri) asıl sevdiğimdi. Ama bu hikaye kaldırıldı, neden bilmiyorum. Senaryonun tutarlı olması lazım. İlk iki yazar kadın gitti, şimdi başka yazarlar var. Elimden gelen katkıyı sunarım ama kendimi zorlamam” dedi. Ergün, ayrıca senaryoda kendisine ölüm sahnesi yazılmasını da talep etti.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu