Geçtiğimiz yıl karaciğer yetmezliği nedeniyle zor günler geçiren Ufuk Özkan, sağlık sorunlarıyla mücadelesine devam ederken, özel hayatında da sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Oğlunun annesi ve 17 yıllık eski eşi Nazan Özen ile boşanmanın ardından nafaka davasıyla gündeme gelen Özkan, mahkemenin belirlediği 45 bin TL'lik nafakanın düşürülmesi için dava açmıştı. Ancak beklediğinin aksine, nafaka miktarı arttı.

"MİNİMAL YAŞAYAMIYORUM"

Karaciğer yetmezliği ile mücadele eden ve sağlığına kavuşan Ufuk Özkan, Sabah'a konuşarak isyan etti. Oyuncu "Ödeyeceğim nafaka 114 bin lira oldu. Gelirim tabii ki dizide çalıştığım dönemlere göre ciddi anlamda düştü. Sağlığım için dizi yapmıyorum. Ben tiyatro yapıyorum, ayda bu kadar para kazanmıyorum. Minimal yaşayamıyorum" dedi.

Ufuk Özkan konuşmasında "Biliyorsunuz, iki sene önce boşandım. Nafakam 45 bin TL'den 74 bin TL'ye çıktı. Şimdi de 114 bin TL oldu. Ben ayda 114 bin TL kazanmıyorum ki, nafakayı nasıl ödeyeyim? Zaten nafaka düşürme davası açtım. Yani hiç harcama yapmasam da bu miktarı ödeyemem" diyerek isyan etti.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu