Gülşen Yüksel, 18 yıldır devam eden ve en uzun magazin programı olan 2. Sayfa programından ayrılma kararı aldığını açıklamıştı. Bu kararın ardından, izleyiciler ve sosyal medyada Gülşen Yüksel'in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Gülşen Yüksel kimdir? 

Gülşen-yüksel-kimdir-2.-sayfa-4

2.Sayfa ekranlarına veda eden Gülşen Yüksel kimdir, kaç yaşında? Gülşen Yüksel evli mi? merak edilen konular arasında yer aldı. 2024 yılına yeni başlangıçlar ile devam edeceğini beleirten Gülşen Yüksel'in hayatı...

Gülşen-yüksel-kimdir-2.-sayfa-3

GÜLŞEN YÜKSEL KİMDİR?

1977 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Gülşen Yüksel, Uzun yıllar Sabah Gazetesi bünyesinde çalıştı. Daha sonraları ise Vatan Gazetesi Magazin Müdürlüğü görevini üstlendi.

Gülşen-yüksel-kimdir-2.-sayfa-5

Gülşen Yüksel, televizyon kariyerine ilk olarak 2007 yılında Kanaltürk ekranlarında partneri Müge Dağıstanlı ile yaptıkları "2. Sayfa" programı ile merhaba dedi.

Gülşen-yüksel-kimdir-2.-sayfa-6

Gülşen Yüksel farklı kanallarda farklı program isimleri ile aynı formatta bir çok televizyon projelerinde yer aldı. Yüksel, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Renkli Sayfalar" programı ile 2016 Altın Kelebek Ödüllerinde "Yılın En İyi Magazin Programı" seçilmiştir.

Gülşen-yüksel-kimdir-2.-sayfa-1

Gülşen Yüksel Evli Mi?

Gülşen-yüksel-kimdir-2.-sayfa-8

Gülşen Yüksel, 2012 yılında hayatını Vestel Grubu’nun ARGE şirketi olan VESTEL’in Genel Müdürü Metin Salt ile birleştirmiştir.

Editör: Nurseli Fırat