Yurt genelinde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kararlılıkla ve etkin birşekilde devam ediyor. Güvenlik güçleri, toplumun güvenliğini ve sağlığını korumak amacıyla gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Malatya’da da emniyet güçleri başarılı bir işe imza attı.

ZEHİR TACİRLERİ KISKIVRAK YAKALANDI

Polis ekipleri, Darende ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen adreslere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda toplamda 1 kilo 529 gram esrar, 17,1 gram kenevir tohumu, 64 adet av tüfeği fişeği, 2 adet av tüfeği, 1 adet ibaresi olmayan el yapımı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda F.O., Y.E.O. ve A.O. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

POLİSİN RADARINDAN KAÇAMADILAR

Ayrıca Darende-Ayvalı yolu üzerinde gerçekleştirilen başka bir uygulamada ise şüpheli bir ticari araç durduruldu ve yapılan aramada 4.30 gram esrar, 3 parça halinde toplamda 3.76 gram metamfetamin ile iki ayrı adreste yapılan aramalarda 16 gram kenevir tohumu ve yaklaşık 130 gram esrar ele geçirildi. Bu olayda O.E., H.S. ve N.K. gözaltına alındı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda M.K.'nin ikametinde yapılan aramada ise M.K. ve S.S. isimli şahıslar da gözaltına alındı. Zanlıların polis merkezindeki işlemleri devam etmektedir.
malatya uyuşturucu operasyonu