Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sema Çeyrekbaşı, geçtiğimiz günlerde beyin damarına atan pıhtı nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Usta sanatçı 73 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Oyuncular Sendikası duyurdu.

Son olarak Kendi Düşen Ağlamaz ve Sandık Kokusu dizilerinde rol alan usta oyuncu Sema Çeyrekbaşı apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

5-17

TEMMUZ AYINDAN BERİ YOĞUN BAKIMDAYDI

Temmuz ayından beri yoğun bakımda tedavi gören tiyatro ve sinema oyuncusu Sema Çeyrekbaşı, 73 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Oyuncular Sendikası şu sözlerle duyurdu:

"Değerli meslektaşımız Sema Çeyrekbaşı hayatını kaybetti. Çok üzgünüz. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun"

Annesi için geçtiğimiz ay acil çağrıda bulunan Ayşe Coşkun, "Anneciğim Sema Çeyrekbaşı için 0 RH+ kan bağışı gerekmektedir. Bunun için Türkiye'nin herhangi bir Kızılay Kan Merkezine gidip Ayşe Sema Çeyrekbaşıoğlu için kan veriyorum demek yeterli. Kan verenlere bir bileklik verilecek, onun fotoğrafını benimle paylaşırsanız ben de bu bilgiyi hastaneye iletirim. Teşekkürler" demişti.

3-26

Editör: Yaren Eryılmaz