Türkiye'nin kanını donduran yenidoğan çetesinin para için neler yaptıklarını ortaya bir bir çıkarken, ses kayıtları kan dondurmuştu. Aralarında doktor, hemşire, 112 acil personelinin de bulunduğu çeteye ünlü isimler isyan etti. İşte o paylaşımlar...

CANDAŞ TOLGA IŞIK: ALLAH BELANIZI VERSİN

Ekol TV ekranlarında 'Az Önce Konuştum' programını sunan gazeteci Candaş Tolga Işık, X hesabından şunları söyledi: Aklımı yitireceğim. Yenidoğan çetesi ne Allah belanızı versin sizin. Bildiğim hiçbir küfür, hiçbir hakaret yetmiyor bu kansızlara. Bebek katilleri, tecavüzcüler, insan kasapları... Nasıl bir zamana denk geldik, lanet olsun arkadaş.

HADİSE: HENÜZ BİR ANNE DEĞİLİM AMA...

Hadise, isyanını şöyle dile getirdi: Henüz bir anne değilim ama içim yanıyor bu haberleri okuduğumdan beri… Bu vahşete şimdi son verilmeli! Yeni doğan bebeklerin hayatı üzerinden para kazanmak, onların canını alarak bunu yapmak nasıl kabul edilebilir? Canımızı emanet ettiğimiz, güvenmekten başka alternatifimiz olmayan insanlar tarafından bu yapılıyor. Bebeklerin çektiği acı ve ailelerin yaşadığı tarifsiz üzüntü, hepimizin yüreğini yakıyor.

BERGÜZAR KOREL: LANETLEYECEK KELİME BULAMIYORUM

Bergüzar Korel "Bu kötülüğü anlatabilecek, lanetleyecek kelimeleri bilmiyorum. Bu nasıl bir devir, bunlar nasıl insan? Sağlıklı yen doğan bebekleri devletten para almak için yoğun bakıma alıp ölümlerine sebebiyet veren koca bir çete ve onlarca hastaneden bahsediyorlar" sözleriyle isyanını dile getirdi.

DEMET AKALIN: PİS ELLER YENİDOĞANA KADAR İNMİŞ

Demet Akalın ise "Pis eller yenidoğan bebeklere kadar inmiş! Pislik bu insanlar pislik! Nasıl yemek yiyip çocuklarının suratlarına bakabiliyorlar acaba" dedi.

Editör: Ceyda Taylan