Altun Bilgin Çeliktürk’ün yeni kitabı ‘’Aylin‘’ İstinye Park D&R’de okur severlerle buluştu. Yoğun ilginin olduğu imza gününde, Altun Bilgin Çeliktürk okurlarıyla tek tek ilgilendi. 

Kitabı, 'Kardelen olamayanların hikayesine yoldaş olup ışık tutmak' için yazdığını kaydeden Çeliktürk, "Kitabın her satırında kendini bulabilecek Aylinlere inanıyor ve sesleniyorum. Aylin, daha dün söğüt ağacının etrafında dans ederek balerin olma hayalleri kuran o küçük kızken, bugün zeytin ağacı altında yazdığı kitabı okuyan bir Kardelen" dedi. Çeliktürk, daha binlerce kadının sesi olacağını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

aylin kitap tanitim imza 2

Yazarın ilk imza gününde farklı yaş gruplarından da katılım oldu.  Küçük yaşlardaki bir çocuğun, koşarak yazarın yanına gelmek istemesi ise yürekleri ısıttı. Yazarın ilk heyecanına ortak olan ailesi de bir an olsun yalnız bırakmadı. 

Konuşmasında Altun Bilgin Çeliktürk, yurdun farklı illerinde imza günü gerçekleştireceğinin de müjdesini de verdi.  Hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan yazar, kitabının imza gününde duygu dolu anlar yaşadı.

aylin kitap tanitim imza 1