VELİVİZYON NEDİR?

Velivizyon, Milli Eğitim Bakanlığınca okul-aile iş birliğini güçlendirmek; öğrencilerin, sosyal ve akademik yönden bütünsel eğitimine daha fazla katkı sağlamak amacıyla velilere yönelik 27 bölümden oluşan çekilen dizidir.

Velivizyon Nedir 3

"Velivizyon" ile, öğrencilerin zamanının çoğu okul dışındaki alanlarda geçtiği gerçeğinden hareketle geleceğin teminatı olan çocukları en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak için eğitim öğretimin en önemli paydaşlarından biri olan velilerin okulla azami iş birliğinin sağlanması, öğretmenin yükünün hafifletilmesi ve velilerin bilinçlendirilerek sorumluluk duygularının artırılması hedefleniyor. Web sayfası, youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından oluşan Velivizyon platformunda, yönetmenliğini Bora Severcan'ın üstlendiği 12 ana başlık altında 8-10 dakikalık toplam 27 bölümden oluşan dizi film bulunuyor.

Velivizyon Nedir 2

VELİVİZYON HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Velivizyon dizi Filmi'nin tanıtımı 15 Ağustos Perşembe günü (bugün) Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılacağı etkinlikle yapılacak. EBA (Eğitim Bilişim Ağı), HEMBA (Halk Eğitim Merkezleri Bilişim Ağı), velivizyon.meb.gov.tr, Millî Eğitim Bakanlığının sosyal medya hesapları ile ulusal TV kanallarında ve dijital platformlarda yayımlanacak. Velivizyon online platformda yer aldığı için istenildiği saatte istenilen bölüme giriş yapılarak izlenebilecek.

Editör: Nurseli Fırat