Sosyal medya fenomeni Nevra Bilen hakkında peş peşe şikayetler yapıldığı öğrenildi. Bİlen tarafından dolandırıldığını iddia eden mağdur sayısı her geçen gün artarken o şikayetçilerin arasında bir depremzede de vardı.  Bilen’in sosyal medyada reklamını yaptığı mobilya firmasına kendisini de para kaptırdığını iddia etmesine rağmen, firmanın reklamını yapmaktan vazgeçmemesi dikkat çekti.

FENOMENLERİN LÜKS YAŞAMI MERCEK ALTINDA

Haklarında kara para aklama ve pek çok suçtan soruşturma açıldıktan sonra gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çiftinin ardından sosyal medya fenomenlerinin lüks yaşamları mercek altına alındı.

FENOMENİN REKLAMINI YAPTIĞI FİRMA ONLARCA KİŞİYİ DOLANDIRDI

Sosyal medya fenomeni Nevra Bilen’in de reklamlarını yaptığı mobilya firmasının pek çok kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı.

nevrabilen-kanald-oze3

Nevra Bilen aylar önce sosyal medya hesabından bir mobilya mağazasının reklamını yayınladı. Reklamda Bilen’in ‘Güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz, hiçbir sıkıntı çıkmaz’ sözlerine kanan onlarca kişi firmadan sipariş verdi.

ÜRÜNLER TESLİM EDİLMEYİNCE DOLANDIRILDIKLARINI ANLADILAR

Ancak aylar geçmesine rağmen ürünler kimseye teslim edilmedi. 

Aralarında depremzedelerin de olduğu mağdur takipçiler ‘dolandırıldık’ diye Nevra Bilen’e mesaj attı.

MESAJLAR ENGELLENDİ

Dolandırıldığını iddia eden mağdurlar mesajlarının da engellendiğini söyledi. 

Fenomen Bilen ise tüm bunlara rağmen firmanın reklamını yapmayı sürdürdü.

Suçlanan fenomen bir takipçisine attığı mesajda kendisinin de 100 bin lira dolandırıldığını söyledi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Türkiye'nin dört bir yanından polis merkezine Bilen hakkında şikayetler yapılınca, mağdurların yaşadığı illerdeki adliyeler fenomen hakkında inceleme başlattı.