Ceren Akkuş / Ekran Haber - Özel Haber

Ekran Haber'e özel açıklamalarda bulunan astrolog Nurgül Düzenli, Instagram’ın kapanmasının Merkür ile bağlantısının bir noktada olduğunu ancak tek sebebin bu olmadığını söyledi: 

‘‘Türkiye’nin bir doğum haritası var ve Instagram’ın kapanması Türkiye ile ilgili bir durum. Çünkü Plüton transiti başladı ve 20 yıl boyunca burada kalacak. Türkiye’nin 8. Evinden geçiyor ve direkt olarak bu evdeki konularla ilgili yıkımların yeni başlangıçların olduğunu bize gösteriyor.’’

Plüton Kova transiti bize yıkım mı getirecek?

Peki “Bu ev konuları neler?” diye soruyoruz Düzenli’ye… Yapay zekâ, bilimsel gelişmeler, havacılık, astroloji, radyo televizyon, insan hakları, hayvanlar, kadın hakları gibi konular uzun bir süre Türkiye’nin gündeminde olacak diyor astrolog. Plüton gezegeninin köklü değişimler olduğunu hem yıkım etkisi hem de yıkımdan sonra gelen yenilikler olduğunu belirtti. Öte yandan dünya genelinde de büyük teknolojik değişikliklerin bizleri beklediğini söyledi. 

Ünlü astrolog, dünya çapında da dijital dünyayla ilgili güvenlik sorunları, siber saldırılar gibi konuların gündemimizde olacağını söyledi ve bunun sebebini de şöyle açıkladı: ‘‘Türkiye bir akrep burcu ve Plüton kova transiti Türkiye’nin 8’inci evinden geçerek akrep burcuna sert açı yapıyor.’’

‘‘TÜRKİYE'NİN HARİTASI BİRAZ ZORLAYICI"

Türkiye’nin doğum haritasında aldığı sert açılar da bu noktada ekonomik olarak da dijital dünya olarak da problemlerin uzun bir süre daha devam edeceğini gösteriyor. Ayrıca Satürn balık transiti de Türkiye’nin 9’uncu evinden geçiyor aynı zamanda Uranüs’ünden geçiyor bu da bizlere teknolojik sorunların yine devam edeceğini gösteriyor. Astrolog son olarak da dikkat çeken bir açıklama yaparak, şu an olmasa bile yakın zamanda “yerli ve milli” bir sosyal ağın gündeme gelebileceğini söyledi. Instagram’ın açılmasıyla ilgili de yakın zamanda açılabileceğini ortak bir karara varılabileceğini belirtiyor.

Editör: Mehmet Bayar