A Milli Futbol Takımı’nın, İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçı heyecanla bekleniyor. Galler ile 0-0 berabere kalan Ay-yıldızlıların Galler mücadelesinin ardından İzlanda maçı için hazırlanıyor. Peki Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Türkiye İzlanda maçına ilişkin detaylar..

Türkiye İzlanda Maçı 3

TÜRKİYE-İZLANDA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Uluslar Ligi’nde Türkiye-Galler mücadelesinin ardından İzlanda maçı gerçekleştirilecek. A Milli Futbol Takımı’nın, İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji düdük çalacak. 

Türkiye İzlanda Maçı 1

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında A Milli Futbol Takımı, 9 Eylül Pazartesi günü İzmir’de bulunan Gürsel Aksel Stadyumu’nda İzlanda ile karşılaşacak. Saat 21.45’te başlayacak olan müsabakada Jorgji’nin yardımcılıklarını Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Eldorjan Hamiti olacak.

Türkiye İzlanda Maçı

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Uluslar B Ligi 4. grupta mücadele eden ay-yıldızlılar, Galler'in arından ikinci mücadelesine 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak. İzlanda ile yapılacak mücadele televizyonda canlı yayınlanacak. Türkiye-İzlanda maçı saat 21.45’te TV8 ekranlarında futbolseverler ile buluşacak. 

Editör: Nurseli Fırat