Avustralya'nın Kuzey Queensland bölgesinde Annan Nehri Köprüsü yakınlarında karavan gezisi yapan bir aile, dehşet dolu anlara şahitlik etti. 'Timsah Kıvrımı' olarak adlandırılan bölgede balık tutmak isteyen ailenin babası, dengesini kaybederek nehre düştü. Bir timsah tarafından su altına çekilen adam, gözden kayboldu.

Timsah Dehseti Adam Ailesinin Gozu Onunde Su Altina Cekildi 17228436574326 1

''BÜYÜK BİR TİMSAHMIŞ''

Ailenin ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Olayla ilgili konuşan Kıdemli Çavuş Greg Finucane, ''Görgü tanıklarına göre büyük bir timsahmış. Şu anda çok büyük bir travma yaşayan aileye başsağlığı diliyorum. Nehir kıyısında devriye geziyoruz. Oldukça büyük bir alan, yaklaşık 5 km'lik bir su yolu. Akıntılardan etkilenir, ayrıca hava koşulları ve timsahların doğal hareketleri de hesaba katılmalıdır. İnsansız hava araçları, su taşıtları ve uzak kuzey bölgesinden gelen uzman birlikler aracılığıyla arama kurtarma çalışmalarına devam edeceğiz'' dedi.

Timsah Dehseti Adam Ailesinin Gozu Onunde Su Altina Cekildi 1722843657153 2

UZMANLARDAN UYARI

Öte yandan uzmanlar, 'Timsah Kıvrımı' olarak bilinen yer hakkında vatandaşları uyardı. O bölgenin timsah aktivitelerinin merkezi olarak bilindiğini hatırlatan uzmanlar, ziyaretçilere balık tutmak için daha güvenli bir yer bulmaları konusunda çağrıda bulundu.