YENİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BUGÜN MÜ?

Yeni Kabine Toplantısı'nın tarihi merak edilen konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, yeni Kabine Toplantısı gerçekleşecek. Son kabine toplantısında, dış ticaret, kamuda tasarruf düzenlemesi, enflasyonla mücadele gibi maddelerin yanı sıra Gazze'ye yönelik saldırılarının durdurulması ile ilgili gelişmeler değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek yeni Kabine Toplantısı, genellikle iki haftada bir yapılıyor. Yeni Kabine Toplantısı'nın tarihi henüz belli değil ancak, bu hafta 5 Ağustos Pazartesi günü (bugün) yapılması bekleniyor.

Kabine Aa 1

YENİ KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER?

Yeni kabine toplantısında konuşulacak konular merakla bekleniyor. Toplantıda, Türkiye'nin iç ve dış siyasi meseleleri ile ekonomideki son durum ele alınacak. Enflasyonla mücadele başta olmak üzere ekonomideki son durum, iç ve dış siyasi gelişmeler Kabine Toplantısı'nda değerlendirilecek. Terörle mücadele operasyonları da gündemde olacak. Yurt içi ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonlar değerlendirilecek. Fahiş fiyatlar ve terörle mücadele gibi gündem maddelerinin masada olması bekleniyor.

Editör: Nurseli Fırat