Trendyol Süper Lig’de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Mondihome Kayserispor teknik ekip ve oyuncuları korku dolu anlar yaşadı. İstanbul'a havalandıktan sonra uçağa iki kez yıldırım isabet ettiği ve uçağın havalimanına döndüğü bildirildi.  

Bu olayı Mondihome Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, sosyal medya hesabından duyurdu. 

Koç, "Fenerbahçe takımı ile karşılaşacak Kayserispor'umuzun İstanbul seferini yapan uçağına 2 kez yıldırım isabet etti, Erkilet Havalimanı'na dönen uçakta test süreçleri devam etmektedir. Oyuncularımızın durumu iyi ve kafilemiz havalimanında seferin yeniden düzenlenmesini beklemektedir.  Camiamıza büyük geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'A HAREKET ETTİLER

Yaşanan bu gelişmenin ardından tekrar uçağa binen Mondihome Kayserispor kafilesi, Fenerbahçe maçı için İstanbul'a doğru yola çıktı. Uçak daha sonra İstanbul'a iniş yaptı ve bu anlar kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Kayserispor3

Fenerbahçe - Mondihome Kayserispor maçı yarın saat 19:00'da Ülker Stadı'nda yapılacak. 

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İstanbul yolculuğunda Mondihome Kayserispor kafilesini taşıyan uçağa 2 kez yıldırım isabet etmesi nedeniyle sarı-kırmızılı kulüp için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinden yayımlanan mesajda, kafilenin durumunun iyi olduğu belirtilerek, "Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor'u İstanbul'a taşıyan uçağa 2 kez yıldırım isabet etmesinin ardından tüm kafilenin Erkilet Havalimanı'na sağ salim dönmüş olmasından ötürü memnuniyet duyuyor, sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrendiğimiz Mondihome Kayserispor kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.