1995 yılında “Victoria’s Secret Fashion Show” ile popülerlik kazanan ve o günden bugüne devam eden lüks giyim markası Victoria's Secret bir dönem, sunduğu "gerçek dışı güzellik standartları" nedeniyle prestij kaybı yaşamıştı. Kendini yenileyen "Victoria’s Secret Fashion Show", 6 yıl aradan sonra ilk kez yeniden düzenlenecek.

ADRIANA LIMA VICTORIA'S SECRET DEFİLESİNDE İÇ ÇAMAŞIRI GİYECEK

 "Meleklerin" yürüdüğü ikonik Victoria's Secret defilesinde podyumda hangi isimlerin yürüyeceği ise uzun süre gizli tutulmuştu. Geçtiğimiz yıl katıldığı bir etkinlikte yüzündeki değişimle dikkat çeken ünlü Victoria's Secret modeli Adriana Lima'nın defilede boy göstereceği açıklandı. 43 yaşındaki model "Evime dönüyorum. Geri döndüm" notuyla yaptığı paylaşımda “Victoria’s Secret Fashion Show” defilesinde yürüyeceğini doğruladı. Lima, 2018 yılında yaklaşık 20 yılın ardından marka ile çalışmayacağını açıklamıştı.

A32Fff38 C06D 11Ed 8Ea7 0210609A

CHER SAHNE ALACAK

"Believe”, “I Got You Babe” ve “If I Could Turn Back Time” gibi hit şarkılara imza atan ünlü pop şarkıcı Cher, merakla beklenen Victoria's Secret defilesinde sahne alacak. Ayrıca, K-Pop grubu Blackpink üyesi Lisa'nın da merakla beklenen defilede sahne alacağı açıklandı. 27 yaşındaki yıldızın yanı sıra "Water" şarkısıyla tanınan Tyla da sahnede boy gösterecek.

Adriana Lima 1 4 3 1541743620

“VİCTORİA’S SECRET FASHİON SHOW” NEREDE YAYINLANACAK?

Defile, 15 Ekim'de sosyal medya platformlarında canlı olarak yayınlanacağı duyuruldu.

Editör: Rahime Özbey