Yurtta yer altında olan bütün sarsıntıları her gün AFAD (Afet ve Acil Durum) ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü liste olarak verileri güncelliyor. 9 Ekim Çarşamba günü son dakika deprem listesini yayımlayan her iki kuruluş da bugün için şiddetli bir deprem görülmediğini kaydetti.

10 EKİM SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU KANDİLLİ RASATHANESİ?

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün tarafından günlük olarak yayımlanan son depremleri 10 Ekim Perşembe günü de yayımladı. Kandilli Rasathanesi’nden alınan son verilere göre, 09.00 sırasında Ege Denizi’inde Mahyalar Kozan dolaylarında 14.9 derinliğinde 2.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün yayımladığı tüm son dakika son deprem verilerine http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/2/son-depremler/liste-halinde/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

Thumbs B C 64E092512Fd1F3Fab4158-2

AFAD SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından açıklanan 10 Ekim Perşembe son depremler 2024 listesinde, en yakın deprem olarak saat 07.02 sularında İzmir Ege Denizi’nde Dikili çevresinde 7.0 derinliğinde 1.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Yer kabuğunun içinde oluşan küçük şiddetli depremler yeryüzünde vatandaşların hissedebileceği şiddette ve derinlikte değildir.

AFAD’ın yayımladığı son deprem verilerine https://deprem.afad.gov.tr/ üzerinden ulaşarak, detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Editör: Rahime Özbey