Sosyal medyada en çok paylaşılan görüntülerden biri bugün, müzisyen ve gezgin Ayhan Sicimoğlu'nun  çalışanı olduğu belirtilen genç bir çocuğa saldırma anı oldu. 

"İstanbul'da Havadis" adlı kullanıcı tarafından paylaşılan cep telefonu görüntüsünde, çalışanı olduğu belirtilen genç bir çocuğun, Sicimoğlu'nu çektiği ve onunla konuştuğu görülüyor. 

Scm1

"ÇALIŞANIN HAKKINI VERMİYOR"

Görüntüye göre, "Çalışanın hakkını vermiyor" diyen gence, Sicimoğlu, "Palavracı." diye cevap veriyor.   

"Ettiğiniz hakaretler, küfürler..." diye söylenen gence bu kez Sicimoğlu, "Çalışanın hakkı verilir çalışmayana verilmez, şahitler var." şeklinde sesleniyor. 

Scm2

YUMRUK SALLADI

Gencin, "Az önce beni darbedeceğinizi söylediniz." demesine fırsat kalmadan yaklaşan Sicimoğlu gence, yumruk sallıyor ve "Bırak telefonu." diyor. 

Saldırıya uğrayan ancak olayı kameraya almaya devam eden ve objektifi yüzüne çeviren genç, "Az önce bana tokat attı, bakın bu da elinin izi, kendisi burada, kendisi böyle bir adam." diyerek durumu anlatıyor. 

Scm3

CİPİYLE UZAKLAŞTI

Ayhan Sicimoğlu, bu olaydan sonra cipine binip uzaklaşırken ona seslenen genç, "Sizi şikayet edeceğim polise. Şimdi darp raporu almamı bekleyin." ifadelerini kullanıyor. 

Scm6

İZZET ÇAPA DA PAYLAŞTI

Bu görüntü, bir çok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldığı gibi takipçi sayısı çok olan ünlü işletmeci İzzet Çapa tarafından da paylaşıldı. 

"SEN NEYMİŞSİN BE ABİ..."

Çapa paylaşımında, şunları aktardı:

"Ayhan Sicimoğlu’nu bilirsiniz…Bir vesileyle ekranda görmüşsünüzdür…Müzisyen, gezgin, televizyon programcısı Ayhan Sicimoğlu Marmaris'te teknesinde çalıştırdığı Samet İ.'yi işini beğenmediğini gerekçe göstererek işten çıkardı…Samet İ.parasını isteyince tekneyi temizleme karşılığında parayı vereceğini söyledi…Ancak genç adam kabul etmedi, parasını istediği sırada Ayhan Sicimoğlu genç adama tokat atarak saldırdı…O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı…Ve Samet İ., Sicimoğlu'ndan polis merkezine giderek şikayetçi oldu…Sen neymişsin be abi…"

İŞTE O PAYLAŞIM: