Kanal D Haber İstanbul İstihbarat Servisi Müdürü Selahattin Günday ve milliyet.com.tr İstanbul Adliyesi Muhabiri Damla Güler, Büyükçekmece'de bir kır düğünü ile evlendi. Düğünden 'Evet' deme anı videosu, EKRAN HABER farkıyla yayında...

KİMLER KATILDI?

Düğüne Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, Hürriyet İstanbul Haber Müdürleri Burcu Purtul Uçar ve Ayşegül Usta ile birlikte Kanal D ve CNN Türk haber birimleri yöneticileri ve mesai arkadaşları katıldı. Damla Güler'in nikah şahitliğini Anadolu Ajansı (AA) Adliye Muhabiri Melike Gallenkuş Ayfar yaptı.

DAMLA GÜLER KİMDİR?

D A M L A111
Damla Güler

Gazeteciliğe 2010 yılında Vatan Gazetesi'nde başlayan Damla Güler, 2013 yılında Milliyet Gazetesi'ne geçti. Damla Güler, kamuoyu tarafından bilinen davalarla ilgili özel haberleriyle gündem yaratmıştı.

SELAHATTİN GÜNDAY KİMDİR?

S E L A H A T T I N G U N D A Y
Selahatttin Günday

2008 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Selahattin Günday, 2003 - 2005 yılları arasında CNNTÜRK'de 2005 - 2013 yılları arasında Doğan Haber Ajansı'nda görev aldı. 2013 yılında El Cezire Türk'e oradan da Habertürk TV’ye geçen Günday, yaklaşık 4 yıldır Haber Global’de İstihbarat Şefi olarak görev alıyordu. Selahattin Günday'ın son adresi Kanal D Haber oldu.

'EVET' DEDİKLERİ AN! VİDEO

Gecede diğer medya kuruluşlarında görev yapan haberciler de genç çiftin mutluluklarına şahit oldular. İşte Damla Güler ve Selahatttin Günday çiftinin "Evet" deme anı...

 

EKRAN HABER, genç çifte mutluluklar diler...

EKRANHABER.COM

Editör: Haber Merkezi