Instagram hesabında gittiği yenilik ile iki isim dışında tüm takipçilerini takipten çıkan Seda Sayan bu değişikliğinin sorumlusunun sosyal medya hesabını yöneten kişi olduğunu söyledi. Ayrıca paylaşımlarını azaltan Seda Sayan son karesi ile dillere düşmekten kurtulamadı. 

SEDA SAYAN'IN YENİ GÜZELLİK SIRRI: SÜNNET DERİSİ

Bugüne kadar sayısız estetik operasyon geçiren Seda Sayan, bu kez de yüzüne sünnet derisinden elde edilen bir sıvı enjekte ettirdi. Sayan'ın yorumlara kapattığı paylaşımı, kısa sürede 17 binden fazla beğeni alırken ünlü isim sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

O KAREYE YORUM YAĞDI!

Seda Sayan'ın söz konusu fotoğrafını paylaşan magazin sayfalarına yağan binlerce yorum arasında öne çıkanlardan bazıları şöyle:

"Karın efekti unutulmuş galiba", "Yaşına göre bence çok iyi", "Seda Sayan başka biri olmuş, photoshop fazla kaçmış...", "Sevgilinin gözü kendinden photoshop'lu galiba", "Taş gibi hatun, kıskanmayın!"

SEDA SAYAN: ÇOK GÜZEL OLACAK

Seda Sayan, yaptırdığı işlemleri de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmezken bebeklerin sünnet derisinde bulunan fibroplast hücrelerinin laboratuvar ortamında ayrılması ile elde edilen yöntemi denediğini söyledi. Sayan, cildinin ve boyun bölgesinin daha canlı görünmesi için işlem yaptırdığını belirterek "Çok güzel olacak" ifadelerini kullandı. Söz konusu işlemin yapılması için gereken sıvının da doğru yerden alınması gerektiğine dikkat çeken ünlü şarkıcı bu işlemi daha sonra ellerine de yaptıracağını söyledi.

SEDA SAYAN'IN ARTIK TAKİP ETTİĞİ SADECE İKİ İSİM VAR

60 yaşındaki Seda Sayan'ın 3.5 milyon takipçili Instagram hesabında kendi takip ettikleri arasında sadece iki isim kaldı. Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin ile genç eşi Çağlar Ökten dışındaki tüm takipçilerini listeden çıkardı. Diğer yandan yakın dostu Safiye Soyman'ı dahi takipten çıkan Seda Sayan'a bunun sebebinin sorulduğu pek çok yorum yağmıştı.

"ÖZELLİKLE SAFİYE'Yİ Mİ ÇIKARTTIM?"

Bir mekandan çıkarken görüntülenen Sayan muhabirlerin "Sosyal medya hesabınızda herkesi takipten çıkarttınız. Özellikle de Safiye Soyman'ı. Neden böyle yaptınız?" sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"Özellikle Safiye'yi mi çıkarttım, yapmayın. Takipçilerimi takipten ben çıkarmadım. Sosyal medyamı yöneten kişi kardeşim. O bana 'Yönetimi ben ele alıyorum. Böyle olması gerekiyor' dedi. Öyle de yaptı."