Kara para aklama soruşturmasında tutuksuz yargılanan Dilan Polat ile kardeşi Sıla Doğu hakkında ‘tahliye kutlamasında’ dudak dudağa öpüştükleri gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. “Hayasızca hareketler” gerekçesiyle açılan soruşturma kapsamında Polat ve Doğu gözaltına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

"Kara para aklama" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlamalarından 40 yıl hapis istemiyle yargılanan ve bu nedenle 10 ay tutuklu kalan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu tahliye olduktan sonra Beşiktaş’ta bir mekanda parti düzenlendi. Partide Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu sahnede dudak dudağa öpüşmüştü. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Polat ve Doğu hakkında soruşturma başlatılmıştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Bir süre önce kara para aklama suçlamasıyla yargılandıkları davadan tahliye edilen Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun gözaltına alındıkları öğrenildi.

Dilan Polat ve Sıla Doğu dudak dudağa öpüştü, ortalık karıştı: Önce savundu sonra özür diledi Dilan Polat ve Sıla Doğu dudak dudağa öpüştü, ortalık karıştı: Önce savundu sonra özür diledi

Editör: Rabia Çetin