Dilan Polat, 'kara para aklama' ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma' suçlamalarından tahliye edildikten sonra gündemden düşmüyor. Son olarak, tahliyesini kutlamak amacıyla düzenlediği parti ve o gece kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşmesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

GÖRÜNTÜLERİ KENDİSİ PAYLAŞTI

Polat, sosyal medya paylaşımlarına ara vereceğini duyurmasına rağmen bu kararını bozarak tahliye sonrası bir parti organize etti. Yakın arkadaşları ve çalışanlarıyla eğlenen Polat, parti sırasında çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Ancak, kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüştüğü anlar büyük tepki çekti.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Görüntülerin hızla yayılması, sosyal medya kullanıcıları arasında ahlaki tartışmalara yol açtı. Eleştirilerin merkezinde yer alan Dilan Polat, birçok kullanıcının tepkisini topladı. Olay, sosyal medya platformlarında geniş çapta konuşulmaya devam ediyor.

Whatsapp Image 2024 10 19 At 11.39.13

AÇIKLAMA YAPTI, OLAYI SAVUNDU

Olayın büyümesi üzerine Dilan Polat, Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Polat, "Bu durum son derece normal. Kardeşim her zaman beni öper, o benim can parçam" diyerek tepkilere yanıt verdi. Yaşananların anlık bir sevgi gösterisi olduğunu belirten Polat, kardeşiyle ilişkisini savundu.

TEPKİLER BÜYÜYÜNCE ÖZÜR DİLEDİ

Tepkilerin devam etmesi üzerine Polat, bir takipçisinin mesajını da alıntılayarak bir özür diledi. Polat şu ifadeleri kullandı: "Eğer ki rahatsız ettiklerimiz olduysa özür dileriz herkesten. Demek ki daha dikkatli olmak gerekiyor. Ancak oradan çıkmış olmak, birlikte 1 sene sonra eğlenmek vs. farklı bir durum. Orada "Bana bak sana hep söylemiştim güzel günler gelecek" diyordu vs. anlık bir sevgi seli. O benim annem gibi..."

Whatsapp Image 2024 10 19 At 11.40.54

Editör: Haber Merkezi