Güldür Güldür Şov'un sevilen oyuncusu Rüştü Onur Atilla, iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile boşanmasının ardından kısa bir süre sonra şarkıcı Nez ile sevgili olduğunu söylemişti. Tepkilere neden olan aşk kısa sürdü. Nez ve Rüştü Onur Atilla yaklaşık 3 aylık sevgililik döneminin ardından ayrıldı. Uğruna evlilik bitirdiği iddia edilen ilişkinin bitme sebebi ise merak konusu oldu. Ayrılma haberini ilk duyuran kişi ise Nez oldu. 

KARISIYLA AYRILIKLARI OLAY OLDU

Oyuncu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "2014 yılında hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı olarak sona ermiştir. Mesleğim gereği kamuoyunu ve basını bilgilendirmem gerektiği için bu açıklamalarda bulunacağım. Herkesin mutlu ve sağlıklı olması, çocuklarımızın da bu yeni düzenimizde sevgiyle büyümeleri tek dileğim" ifadelerini kullandı.

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA EŞİNİ ALDATTI MI?

Eşini aldattığı iddia edilen Atilla, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor..." dedi.

Nez

NEZ'LE OLAN İLİŞKİSİ KISA SÜRDÜ

Önceki akşam Instagram'da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Nez, Rüştü Onur Atilla ile ayrıldıklarını "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık" sözleriyle açıkladı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu