Poyraz Karayel'in Sinan'ının son hali görenleri şaşırttı... Başrollerini Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'nin paylaştığı Poyraz Karayel dizisinde hayat verdiği ''Sinan'' karakteriyle bir zamanların en popüler çocuk oyuncusu olan Ata Berk Mutlu, son hali sosyal medyada gündem oldu.

ÜNLÜLERLE OYNADI

Kadrosunda Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Ali İl ve Emel Çölgeçen gibi isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel dizisi, 2015 yılında başladığı ekran mecerasını 2017 yılında noktalamıştı. Dizide İlker Kaleli'nin canlandırdığı Poyraz Karayel'in oğlu Sinan'a hayat veren Ata Berk Mutlu, bir zamanların en popüler çocuk oyuncusuydu.

ÖDÜL ALMIŞTI

Ata Berk Mutlu 2015 yılında, En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştı. 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünü Yeşilçam'ın efsane ismi Göksel Arsoy'un elinden alan Ata Berk Mutlu gözyaşlarını tutamamıştı. 

ŞİMDİ 19 YAŞINDA

A T A B E R KŞimdi 19 yaşında olan Ata Berk Mutlu, geçtiğimiz yıl Marmara Üniversitesi'ne girmeye hak kazanmıştı. 

SON HALİ ŞAŞIRTTI

Kanal D'nin Youtube kanalına konuk olan Ata Berk Mutlu, son hali ile yenidem gündem oldu. Yayından kesitlerın hızla sosyal medyada yayılmasıyla beraber tanıyan herkes son haline şaşırdı. 

YORUMLAR BERABERİNDE GELDİ

Sosyal medya hesabını da sık sık kullanan ve fotoğraflarını takipçileri ile paylaşan ünlü oyuncunun yıllar içerisindeki değişimine yorumlar da gecikmedi Mutlu'nun son haline ''Yıllar ne çabuk geçiyor'' ve ''Hangi ara bu kadar büyüdü?'' gibi yorumlar yapıldı.

ATA BERK MUTLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? 

Ata Berk Mutlu, 14 Haziran 2005'te Tekirdağ Çorlu’da doğdu. Oyunculuk hayatına  4 yaşındayken rol aldığı “Cuma’ya Kalsa” dizisiyle başladı. Sonrasında “Aşk Bir Hayal”, “Anneler ve Kızları”, Bulutların Ötesi”, “Karadayı”, “Poyraz Karayel” ve “Şefkat Yerimdar” dizilerinde Çetin Tekindor, Kenan İmirzalıoğlu gibi usta isimlerle birlikte ana karakterlerden biri olarak  yer aldı.  Sinemaya ise başrolünde yer aldığı “Arkadaşım Max” filmiyle adım attı ve “Pek Yakında”, “Bana Adını Sor”, “Rüzgar” filmlerinde oynadı.  Rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra tiyatro ve müzikallerde de yer aldı. “Fantastik Hikayeler Makinesi”nde “Ömer”, “Mozart’ın Sihirli Dünyası”nda “Küçük Mozart” ve “Küçük Prens Müzikali”nde “Küçük Prens”i canlandırdı. Ayrıca 10’dan fazla reklam filminde oynadı.

2015 yılında “Poyraz Karayel” dizisinde canlandırdığı “Sinan Karayel” karakteriyle “42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri”nde “En İyi Çocuk Oyuncu” ödülünü kazandı. Ayrıca dizi, film ve tiyatroda canlandırdığı karakterlerle “Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri” - “En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü”, “21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı” – “Rıza Zobu Anısına Jüri Özel Ödülü”, “Kariyer Onursal Ödülleri”- Yılın En Beğenilen Çocuk Oyuncusu Ödülü”, Harbiye Leo Kulübü” – “Yılın En Harbi Çocuk Oyuncusu”, “Gelişim Üniversitesi”- “En İyi Erkek Çocuk Oyuncu Ödülü” gibi birçok ödül kazandı. Ata Berk Mutlu son olarak 2022 yılında vizyona giren “Masal Zamanı: Melez Prenses” filminde “Alper” karakterini canlandırdı.

ATA BERK MUTLU HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

Masal Zamanı: Melez Prenses (Film 2022)
Rüzgar (Film 2018)
Şevkat Yerimdar (TV Dizisi 2017)
Poyraz Karayel (TV Dizisi 2015-2017)
Bana Adını Sor (Film 2015)
Pek Yakında (Film 2014)
Karadayı (TV Dizisi 2012-2014)
Arkadaşım Max (Film 2013)
Aşk Bir Hayal (TV Dizisi 2011)
Cuma'ya Kalsa (TV Dizisi 2010)

Editör: Haber Merkezi