Gerek oyunculuk performansı gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen Pınar Deniz, bir süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Güzel oyuncu, 'Kaan Yıldırım ile evlilik' iddiasına cevap verdi. Yüzü olduğu markanın lansman gecesinde görüntülenen ve hamile olduğu öne sürülen Pınar Deniz, evlilik iddialarını doğruladı.

"SİZE SÖYLER MİYİM?"

Kendisine gelen birçok projeyi şimdilerde reddeden Deniz, muhabirlerin hamilelik sorusu karşısında şaşırdı. '2. Sayfa'nın haberine göre ünlü isim, "Hamile olsam size söyler miyim?" diyerek güldü.

KIPKIRMIZI OLDUM

"Kıpkırmızı oldum" diyen Pınar Deniz, açıklamasını, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum ama evet evleniyoruz. Çok da mutluyuz" sözleriyle noktaladı.

BELKİ DE ÖYLE YAPMAMALIYIM

Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi aldığını şu sözlerle doğrulamıştı: 'O paylaşım evlilik teklifi olarak yorumlandı ama teklife özel bir paylaşım değildi. Çok mutlu ve yüksek olduğum bir anı paylaştım. Sosyal medyada her aklıma eseni paylaşıyorum, belki de öyle yapmamalıyım ama 6 Ağustos’ta Londra’da evlenme teklifi aldığım doğru.'

Editör: Ceyda Taylan