Star TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Yalı Çapkını üçüncü sezon çekimlerine geçen hafta başladı. Dizide, iki yıllık zaman atlamasının ardından Seyran karakterinin (Afra Saraçoğlu) hayatına giren Sinan’ı Cem Söküt canlandıracak. Ferit’in (Mert Ramazan Demir) yeni gözdesi Diyar karakterine ise Pelin Akil hayat verecek. Yeni sezonun dikkat çeken ikilisi Diyar ve Ferit'ten de ilk set paylaşımı geldi.

YALI ÇAPKINI'NA DAHİL OLDU

Star TV’nin fenomen dizisi Yalı Çapkını yeni sezonda yenilenmiş hikayesiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. OGMPictures’ın patronu Onur Güvenatam, titizlikle hazırladığı diziye yeni bir soluk getiriyor. Dizide iki yıllık zaman atlamasının ardından Mert Ramazan Demir’in hayat verdiği Ferit’in değiştiğini ve hayatına Diyar’ın girdiğini göreceğiz. Diyar rolü için ünlü oyuncu Pelin Akil dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Pelin Akil

İLK KARE GELDİ

Sevilen oyuncu Pelin Akil Diyar rolüne hayat verdiği Yalı Çapkını setinde ilk gününü geride bıraktı. Dizinin Ferit'i Mert Ramazan Demir ile poz veren ünlü oyuncu Instagram hesabında paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu